2 жовтня 2020 року, об 11:00 за киіїським часом в Житомирі відбувся «Україно-Польський Форум з підтримки бізнесу» в межах XIII Днів польської культури. Захід проводився у режимі онлайн.
Учасниками Форуму стали резиденти Startup Zone та студенти Житомирської політехніки. Учасники форуму обговорили актуальні питання розвитку бізнесу на сучасному етапі, обмінялись досвідом з польськими партнерами в цій сфері, а також захід став платформою для зміцнення економічних зав’язків. До форуму долучились представники органів самоврядуання, наукові працівники та бізнесмени багатьох областей України.
Організатори події – Агенція Регіонального розвитку Житомирської області та Житомирська спілка поляків в Україні.

Програма Форуму передбачала три панельні дискусії за такими напрямами:

Панель №1: РОЗВИТОК ІНДУСТРІАЛЬНИХ ПАРКІВ – ШЛЯХ ДО УСПІХУ

Панель №2: ПІДТРИМКА БІЗНЕСУ В УМОВАХ КАРАНТИНУ

Панель №3: СТАРТАПИ – ПРИХОВАНІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ БІЗНЕСУ
Питання до обговорення: Поняття стартапу; готовність українського бізнесу до формування стартап екосистеми; сприяння польсько-українського партнерства розвитку стартап екосистеми в Україні; ознайомлення з реальними результатами бізнесу, який починався зі стартапу.

Модератором 3 панелі став координатор Найкращого стартап клубу України 2020 Денис Любченко. Разом із експертами обсудили питання проблем розвитку стартапів, як стартапи можуть допомогти бізнесу і які інструменти готова надавати держава за для розвитку стартап сфери України.

Також, слід зазначити, в 2019 році на базі Житомирської політехніки було проведено перший в Житомирській області регіональний конкурс стартапів в рамках четвертого всеукраїнського фестивалю інновацій за підтримки програми Polish – Ukrainian Start-up bridge та Агенцією регіонального розвитку Житомирщини, у якому приймав участь житомирський стартап BeeWorker.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу image-919x1024.png

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *